Terapii noi la Keiko Brasov: Tratament cu oxigen hiperbaric Oxy2

Terapii noi la Keiko Brasov: Tratament cu oxigen hiperbaric Oxy2

TERAPIE CU OXIGEN HIPERBARIC

Puritate medicala(98%)

Oxy2 este un sistem hi-tech de tratament cu oxigen hiperbaric in trei pasi, cu performante evidente in tratamente de intinerire si hidratare intensa a tenului. Noutatea absoluta pe piata din Romania consta in mecanismul revolutionar care asigura o presiune foarte puternica si o puritate foarte mare a oxigenului (98%), cu efecte uimitoare asupra zonelor tratate, inca de la prima sedinta. Tenul foarte tanar nu sufera de lipsa de energie si fermitate, pentru ca epidermul este alimentat corespunzator cu oxigen si nutrienti prin vasele de sange si capilare. Astfel ca arata fresh si vitalizat.

Problema: Tenul matur, sau in unele cazuri, chiar cel tanar dar supus unor factori externi precum poluare, stres, fumat, aditivi alimentari, nu mai este atat de bine aprovizionat cu sange, microcapilarele dermului degenerand in timp, nemaiputand oferi suficient oxigen si nutrientii necesari celulelor pielii. Astfel ca pielea devine mai subtire, uscata, ridata, vulnerabila tuturor factorilor iritanti, cu pigmentare neregulata. Alte probleme: ten atrofic, pete pigmentare, acnee sau ten inflamat, cicatrici, vergeturi.

Solutia: Oxy2, sistemul unic de la Keiko Beauty Spa, care furnizeaza un protocol de tratament in trei pasi: OxyInjection – “injectarea” de oxigen de puritate 98% sub presiune dubla curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii. Masajul cu oxigen sub presiune activeaza circulatia sanguina si metabolismul celular; OxySpray – combina intr-un cocktail oxigenul pur cu produse cosmetice cu ingrediente puternic active, care prin presiunea oxigenului, ajunge in straturile profunde ale pielii. In aceasta etapa se pot folosi cocktailuri personalizate, pentru diverse tipuri
de probleme: acid hialuronic, tratamente intensive de hidratare, de luminozitate, colagen, etc.; Oxy Mask – intreaga fata este acoperita de un bol in care se elibereaza oxigen pur, inhaland atat prin inspiratie cat si prin fiecare por oxigen de puritate aproape perfecta. Rezultate excelente se obtin pentru: reintinerire facial; aspect radiant, stralucitor, fresh; stergerea ridurilor fine si atenuarea celor profunde; previne formarea ridurilor noi.

In urma procedurii Oxy2, rezultatele apar inca de la prima sedinta, insa pentru efectul UAU! recomandam minim trei sedinte. Poate urma oricine acest tratament, indiferent de varsta, fara contraindicatii, fiind un tratament care poate fi efectuat chiar si de catre femeile insarcinate.

ABOUT AUTHOR

NO COMMENTS

Comments are closed.